Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Απέκτησε στέγη ο Σύλλογος Hπειρωτών


Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα και ο Σύλλογος, χάρη στην έμπρακτη στήριξη του Δήμου Πεύκης και του Δημάρχου της κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, απέκτησε τελικά στέγη. Πρόκειται για ένα χώρο στο Εμπορικό Κέντρο του Ηλιακού χωριού, απέναντι ακριβώς από το Πολιτιστικό κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», το οποίο θα χρησιμοποιεί πλέον ως έδρα του, μαζί με το Σύλλογο Κρητών Πεύκης.
Τα κλειδιά παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος την 1η Μαρτίου 2010, σε ειδική τελετή, στη Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Γιάννα Λαζάνη και στον πρόεδρο των Κρητών κ. Στέλιο Πετρουλάκη.
Η Πρόεδρος του συλλόγου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια στο σύλλογο, επισημαίνοντας ότι η εξασφάλιση της στέγης θα βοηθήσει ουσιαστικά στην καλύτερη οργάνωση και δραστηριοποίηση του Συλλόγου.
«Ήταν ένα όνειρο 19 ετών και συνεχής επιδίωξη η απόκτηση στέγης», τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ. Τριάντης ενώ τις ευχαριστίες προς το δήμαρχο εξέφρασε και η Γ. Γραμματέας κ. Δώρα Παππά.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κρητών από την πλευρά του σημείωσε : «Αποτελούσε το βασικότερο αιτημά μας η απόκτηση χώρου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη. Είναι σημαντική η στήριξη και βοήθεια που μας παρέχει ο Δήμος Πεύκης και ο Δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Ο χώρος είναι εξαιρετικός και είμαστε ευτυχείς που βρίσκεται δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη όπου ο Συλλογός μας έχει ήδη πολιτιστικές δραστηριότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου